fbpx
Back to Top

Agenda

Advanced Meditation Practice

Advanced Meditation Practice

Pranic Studio
Cornelis Krusemanstraat 5
Amsterdam,  1075 NB Kaart

Op dinsdag avond zijn de gevorderde meditaties in Pranic Studio. Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor cursisten die bijbehorende workshops hebben gevolgd. De groepen zijn meertalig, de meditaties zijn in het Engels. Er zijn geen lezingen of lessen, puur gezamelijk beoefening.

Controleer eerst de schema op www.pranicstudio.nl/advanced-meditation-schedule/ om teleurstelling te voorkomen.

We beginnen om 19:30 en met uizondering van beoefening van AY Level 3 zijn we normaliter voor 22:00 klaar. De avonden zijn op donatie basis (richt bedrag 10,-)

On Tuesday evening there is advanced meditation practice in Pranic Studio. The evenings are only accessible to students that have taken the connected courses. The groups are multiligual, the meditations are in English. There are no lectures our lessons, it's pure group practice.

Please check schedule on www.pranicstudio.nl/advanced-meditation-schedule/ before coming to avoid disappointment.

We start 19:30 and with exception of AY Level 3 practice normaly finish before 22:00. De evenings are on donations basis (suggested donation 10,-)
... MeerMinder

7 geïnteresseerd
Advanced Pranic Healing - Amsterdam

Advanced Pranic Healing - Amsterdam

Pranic Studio
Cornelis Krusemanstraat 5
Amsterdam,  1075 NB Kaart

Tijdens deze twee daagse vervolg workshop breng je wat je in de Basic Pranic Healing hebt geleerd naar een hoger nivo.

Fundamentele uitbreiding is het gebruik van kleurenprana waardoor je in staat bent sneller en effectiever te healen. Hierdoor kun je ook chronische en ernstige klachten beter het hoofd bieden.

Deze workshop vormt ook een voorwaarde voor hogere workshops waarin kleuren prana wordt gebruikt en is daarom ook een belangrijke vervolg workshop.

Je dient op beide dagen aanwezig te zijn :).


#PranicHealing #healing #pranicstudio #APH #Amsterdam #NoordHolland
... MeerMinder

Pranic Psychotherapy

Pranic Psychotherapy

Pranic Studio
Cornelis Krusemanstraat 5
Amsterdam,  1075 NB Kaart

De Pranic Psychotherapy kun je volgen nadat je de Advanced Pranic Healing hebt gevolgd.

In deze workshop komen de puzzelstukjes van lichaam en geest bijelkaar. Waar we in de Basic en Advanced Pranic Healing ons hebben gericht op het fysieke gaan we in de Pranic Psychotherapy verder met het psychologische.

We bestuderen o.a. de psychologische functies van de chakra en breiden onze kennis van de anatomie van de chakra's uit. Je leert allerlei soorten psychologische klachten met Pranic Healing behandelen. Denk aan: traumas, obsessies, compulsies, fobiën, depressies en verslavingen.#PranicHealing #PranicAcademy #PPT #Nederland #NoordHolland #Amsterdam #pranicstudio
... MeerMinder

1 geïnteresseerd  ·  1 gaan